Известният британски музикант Елтън Джон каза, че британските лекари се обадили на

...
Известният британски музикант Елтън Джон каза, че британските лекари се обадили на
Коментари Харесай

Елтън Джон: Руска медицинска сестра ме спаси

Известният английски музикант  Елтън Джон  каза, че английските лекари се обадили на съветска здравна сестра,  за да го избави от затруднения, зародили след интервенция за премахване на израстък на простатата,  написа вестник „ Дейли мейл “.

Съобщава се, че 72-годишният артист,  откакто научил, че е болен от рак, през 2017 година решил да се подложи на интервенция . Според музиканта той избрал хирургия, а не химиотерапия, тъй като знаел, че ще би трябвало да анулира концертите си, с цел да се подложи на лекуване.

" Аз отидох непосредствено на интервенцията. Всъщност децата ми взеха решението вместо мен. Не ми харесваше това, имах рак и желаех да се отърва от него ", цитира изданието известният музикант.
Според вестника интервенцията е била сполучлива, само че 10 дни след интервенцията се оказало, че той се е заразил със сериозна зараза. Музикантът прекарва съвсем две седмици в болничното заведение и в случай че ден по-късно не е бил откаран в болница е щял да почине.

" Последните ми мемоари бяха  хипервентилация , когато се пробваха да намерят вена, с цел да ми създадат инжекция. Имам в действителност мускулести ръце, тъй че това постоянно създаваше компликации, всичко се утежняваше от и обстоятелството, че ненавиждам игли. В последна сметка, с цел да п риложат успокоителното, те трябваше да докарат съветска здравна сестра.
" Имах извънреден шанс, макар че би трябвало да кажа, че по това време не мислех по този начин. Не спах цяла нощ и мислех дали ще умра. Само в болничното заведение през нощта се молех: " Моля те, не ме оставяй да умра, дано ме видят още веднъж децата, дай ми още малко време “, цитира изданието Елтън Джон.
Кавалер на Ордена на Британската империя, сър Елтън Джон, по време на 50-годишната си кариера е продал повече от 300 милиона записи, 52 сингъла на Елтън Джон са били в английските топ 40. Певецът заема 49-то място в листата на най-големите реализатори съгласно списание Rolling Stone . Елтън Джон е един от най-успешните реализатори, 23 от неговите сингли бяха в американския топ-40,  16 бяха в топ 10, а шест бяха преди всичко. Един от тях - Candle in the Wind 1997 – се продаде в 37 милиона копия.

 

БГНЕС

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР